Om os

Tagrendetrolden ApS er en mindre nichevirksomhed der udelukkende beskæftiger sig med Støvsugning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde og er den eneste virksomhed i Danmark af sin slags.

Vi servicerer det “professionelle marked” herunder; Andels- og Ejerforeninger, Almennyttige boligselskaber, Den offentlige sektor samt Virksomheder – primært beliggende på Sjælland dog med enkelte undtagelser.

En af murstene i vores eksistensgrundlag er at vi altid har ønsket at levere et transparent produkt, og derfor dokumenterer vi altid vores arbejde med billeder. Vi foretager også selv løbende kvalitetskontrol af fotodokumentationen inden den sendes for at sikre at resultatet er et som både vi selv og vores kunder tilfredse med.

Alle nye medarbejdere i Tagrendetrolden ApS bliver udvalgt ud fra en blanding af faglige- og menneskelige kompetencer, for det er lige så vigtigt for os at en ny medarbejder kan lære faget inden for den almindelige oplæringsperiode som det er at medarbejderen kan møde brugerne af de ejendomme som vi arbejder på på en venlig, serviceminded og professionel måde.

Et andet kendetegn ved vores virksomhed er den stærke og venlige trold (Tagrendetrolden) som er vores maskot. Trolden har vi selv designet og han er varemærkeregistreret i EU sammen med vores navn og logo. Historien med trolden er at vi forsøgte at lave en maskot som afspejlede den måde som vi selv ønskede at blive opfattet på af vores kunder; kompetente og stærke, venlige og serviceminded, tillidsvækkende og altid med et smil på læben. Det er de værdier som vi har forsøgt at tænke ind i designet af vores maskot Tagrendetrolden, og som vi håber at du kan genkende hver gang du ser den store stærke og smilende Tagrendetrold når du besøger vores hjemmeside eller ser en af vores biler på gaden.